• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Ons bootverhuur centrum ligt nabij het Groene Hart en biedt een prachtige vaaromgeving. Het Groene Hart beslaat het grote groene gebied dat omringd wordt door stedelijk gebied. Het is een oase van rust zodra u de Randstad uit bent. Heeft u er wel eens over nagedacht om het gebied per boot te verkennen? Met onze bootverhuur locatie in IJsselstein bevindt u zich al in het Groene Hart en zijn alle mooie plekjes dichtbij.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Bootverhuur in het Groene Hart

Met een yacht charter het Groene Hart van Nederland verkennen is een unieke belevenis tijdens uw vaarvakantie. In dit prachtige en populaire natuurgebied vindt u puur Hollandse landschappen. Vaart u in de richting van Noord-Holland, waar u schilderachtige dorpjes vindt? Of kiest u ervoor uw vaarvakantie bij de Zuid-Hollandse plassen te spenderen, waar u de oase van rust echt kunt ervaren? De mogelijkheden met een yacht charter in het Groene Hart zijn eindeloos. Met de verschillende luxueuze motorboten die ons bootverhuurbedrijf te bieden heeft is er altijd wel een passende jacht voor u. Het is al mogelijk een jacht te huren voor een weekend. Uiteraard kunt u ook langer van een yacht charter genieten in het Groene Hart en voor een midweek, week of zelfs meerdere weken kiezen.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Bekijk de mogelijkheden en reserveer uw jacht

Bootverhuur Blue Wave Yachting biedt met de verschillende yacht charters altijd wel een passende boot voor uw vaarvakantie door het Groene Hart. Bent u benieuwd of de yacht van uw keuze beschikbaar is op de data dat u graag wilt varen? Dit kunt u terugzien in ons boekingsschema. Leg de reservering vast en u bent verzekerd van een prachtige vaarvakantie met yacht charter in het Groene Hart! Heeft u nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons op via e-mail info@bluewaveyachting.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0348 – 451 803. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden.