• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Wanneer u er even lekker tussenuit wil en daarbij wil genieten van de rust en ruimte van de Nederlandse wateren, kunt u ervoor kiezen om een motorjacht te huren bij onze bootverhuur in omgeving Utrecht. Of u er nu met zijn tweeën op uit wil, of met een groter reisgezelschap wilt genieten van de idyllische omgeving van Utrecht, bij ons kunt u een motorjacht huren die bij uw wensen past.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Een motorjacht huren en omgeving Utrecht verkennen

De Nederlandse wateren bieden prachtige omgevingen voor een heerlijke bootvakantie. U kunt bijvoorbeeld over de (Utrechtse) Vecht varen, waarbij u langs pittoreske dorpjes komt zoals Weesp en Breukelen. Onderweg komt u langs prachtige herenhuizen die nog stammen uit de Gouden Eeuw. Het gebied in het Groene Hart is ontstaan rondom het water, dus veel gezellige dorpen liggen vlak bij de vaarwegen. Heeft u echter nog geen vaarbewijs? Niet getreurd, ook waterliefhebbers zonder vaarbewijs kunnen en mogen, met minimaal drie jaar vaarervaring, onze jachten eenvoudig besturen. Wanneer u een motorjacht huurt in omgeving Utrecht, bevindt u zich in een omgeving met veel verschillende vaarrichtingen.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Boek eenvoudig uw motorjacht online

Wilt u binnenkort het water op en vertrekken vanuit onze haven in IJsselstein en heeft u al een motorjacht uitgekozen welke u wilt huren voor uw volgende vaarvakantie door het Groene Hart? Bekijk of de data van uw voorkeur beschikbaar zijn in het reserveringssysteem en leg deze eenvoudig vast. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over het reserveren van een jacht of de uitrusting van één van onze boten? Neem contact met de medewerkers van ons bootverhuurbedrijf op via mail  info@bluewaveyachting.nl of telefonisch via 0348 – 451 803.