• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

U kunt bij ons eenvoudig een jacht huren en de Hollandse IJssel ontdekken. De 45 kilometer lange rivier biedt een prachtige vaaromgeving vanaf de oorsprong bij IJsselstein, tot aan de uitmonding in de Nieuwe Maas. Er is van alles te zien en te beleven, langs beide overs. Op verschillende plekken kunt u uw jacht aanleggen om te overnachten en er zijn veel bezienswaardigheden langs de route. Door uw eigen jacht te huren verkent u de prachtige omgeving van de Hollandse IJssel geheel op eigen tempo.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Jacht huren nabij de Hollandse IJssel: kies één van onze luxe uitgeruste jachten

Wanneer u graag een tocht zou willen maken over de Hollandse IJssel, is het huren van een luxueuze jacht aan te raden. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van de fraaie, landelijke omgeving. Bij ons heeft u keuze uit diverse luxe jachten. Als u een luxe jacht huurt voor uw vaarvakantie over de Hollandse IJssel verzekeren wij u van een boot die voldoet aan uw wensen waarmee u een fantastische tijd op het water zult beleven.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Bekijk ons aanbod aan luxe jachten

Bij Blue Wave Yachting kunt u een jacht huren voor een paar dagen op de Hollandse IJssel. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een langere tijd op het water te spenderen tijdens een vakantie op uw luxe jacht. Na een duidelijke instructie over het gebruik van uw gehuurde jacht en uitleg over het vaargebied kunt u onbezorgd onze haven in IJsselstein verlaten en de Hollandse IJssel gaan verkennen. Heeft u vragen over het boeken van een van onze jachten? Wij beantwoorden al uw vragen graag. Neem contact met ons op via het contactformulier, via mail info@bluewaveyachting.nl of telefonisch via: 0348 – 451 803.