• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Als u altijd al eens een jacht heeft willen huren om de Zuid-Hollandse Plassen mee te verkennen, zit u bij luxe jachtverhuur Blue Wave Yachting helemaal goed. Door onze jarenlange ervaring in de verhuur en het onderhoud van luxe jachten bent u verzekerd van een onbezorgde vakantie op het water. Wij bieden een keuze uit verschillende luxe motorjachten die compleet ingericht zijn, met oog voor detail. Er is altijd wel een jacht te vinden dat aan uw wensen en grootte van uw reisgezelschap voldoet. Weet u al wanneer u uw luxe jacht wilt huren om de omgeving van de Zuid-Hollandse Plassen te ontdekken? Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct!

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Jacht huren nabij de Zuid-Hollandse Plassen: kies één van de luxe uitgeruste jachten

Staat een bijzondere vaarvakantie al een tijdje op uw lijstje? Huur dan een van onze luxe uitgeruste jachten om de omgeving van de Zuid-Hollandse Plassen mee te verkennen. Dit waterrijke gebied in Zuid-Holland, wat men ook wel het Groene Hart van Nederland noemt, staat garant voor een unieke vaarvakantie in Nederland. Wanneer u bij onze bootverhuur een luxe jacht huurt voor een verblijf op de Zuid-Hollandse Plassen is zowel een kort als lang verblijf mogelijk. Zo kunt u al een boot huren vanaf 4 nachten.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Reserveer uw jacht eenvoudig online

Wilt u een van onze jachten huren om voor een heerlijke vaarvakantie op de Zuid-Hollandse Plassen? Bekijk de beschikbaarheid van onze boten online en reserveer direct uw gewenste jacht voor een fijn verblijf op het water. Heeft u nog vragen of wilt u advies bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0348 – 451 803 of stuur ons een e-mail op info@bluewaveyachting.nl.