• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Een luxe motorboot huren is vaak al mogelijk zonder vaarbewijs. Zo heeft u ook met het huren van een van de motorboten in onze bootverhuur geen vaarbewijs nodig. Maakt u zich dus geen zorgen wanneer u een motorboot wilt huren zonder vaarbewijs. Natuurlijk kunt u ook met vaarbewijs terecht bij onze bootverhuur. Iedereen krijgt voor vertrek een instructie, zodat u zelfverzekerd het water op kan.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Een luxe motorboot huren en varen zonder vaarbewijs

Droomt u van een paar dagen op het water in uw eigen boot, maar bezit u zelf niet over een vaarbewijs? Dat is bij onze bootverhuur geen probleem. Onze boten gaan niet harder dan 20 km/u en zijn niet langer dan 15 meter, daarom kunnen deze door eenieder met meer dan drie jaar vaarervaring bestuurd worden. Of u nu met of zonder vaarbewijs gaat varen, voor vertrek krijgt u van een van de medewerkers van onze bootverhuur nog een duidelijke instructie over het varen met uw gehuurde motorboot. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vaarvakantie op de Zuid-Hollandse Plassen bijvoorbeeld. Het huren van een motorboot doet zonder vaarbewijs doet u eenvoudig via het reserveringssysteem.

<strong>Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten</strong>

Bekijk onze jachten

Leg uw volgende vaarvakantie snel online vast

Wilt u zeker zijn van een mooie vaarvakantie op een luxe jacht? Wacht niet te lang met boeken. In het boekingssysteem ziet u de beschikbare data per boot. Maak gebruik van onze bootverhuur waarbij u met of zonder vaarbewijs kunt genieten van een onvergetelijke ervaring op het water. Al onze luxe jachten zijn geschikt voor een vakantie op het water, of dat nu voor een paar dagen of enkele weken is. Heeft u nog vragen? U kunt contact met ons opnemen via telefoon: 0348 – 451 803 of via mail: info@bluewaveyachting.nl.