Boek uw jacht

Een luxe jacht huren voor uw vaarvakantie in Nederland

Wilt u een luxe vaarvakantie beleven en bent u fan van boten, maar beschikt u niet over een vaarbewijs? Dan is Blue Wave Yachting een uitstekend idee. Bij ons kunt u een Linssen motorboot huren zonder vaarbewijs, echter is een minimale vaarervaring van drie jaar wel een vereiste. Er zijn vier Linssen motorboten te huren, van compact tot groots, maar allen zijn even luxueus. Zo komt u gegarandeerd niets te kort wanneer u een luxe Linssen motorboot huurt voor uw vaarvakantie door Nederland. Door het een Linssen motorboot te huren bent u verzekerd van een fijne vaarvakantie, zonder zorgen.

Vaarroute

Mogelijke vaarroute vanuit onze basis op Jachthaven Marnemoende in IJsselstein.

Overzicht jachten

Ontdek Nederland vanaf het water

Vanuit onze haven in IJsselstein zijn er mooie plekken in iedere richting. Bent u een natuurmens en houdt u van de Nederlandse polderlandschappen? Voor een unieke kijk op de Nederlandse wateren kunt u ervoor kiezen om een luxe Linssen motorboot te huren en te varen in de regio Zuid-Hollandse plassen. Deze plassen bestaan uit een aaneengesloten watergebied waaronder onder andere de Vinkeveense Plassen en de Zegerplas vallen. Ook in de richting van de Hollandse IJssel is het mooi varen met uw gehuurde Linssen motorboot. Geniet van de prachtige polders, mooie binnenwateren en vooral de rust die de natuur te bieden heeft. Bent u meer een stedenmens? U kunt met uw jacht ook een bezoek brengen aan Utrecht of bezoek de historische stad Leiden. Daar hebben wij ook mogelijkheden tot het huren van een motorjacht in de omgeving Utrecht.

Het boeken van uw luxe motorjacht

Een aantal dagen op het water wordt nog leuker door een van onze luxueuze Linssen motorboten te huren. Wilt u graag een aangeboden Linssen motorboot huren bij onze bootverhuur locatie? Kies dan uw gewenste jacht, bekijk of de beschikbaarheid overeenkomt met de door u gekozen data en daarna kunt u gemakkelijk online een reservering plaatsen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Via: 0348 – 451 803 staan onze medewerkers u graag telefonisch te woord. U kunt ook een bericht sturen naar ons e-mailadres: info@bluewaveyachting.nl.