• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Wanneer u op zoek bent naar een superjacht om te huren voor uw vaarvakantie in Nederland, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een aantal superjachten te huur aan in Nederland. Voor het huren van een superjacht in Nederland heeft u geen vaarbewijs nodig, wel vragen wij voor alle boten een minimale vaarervaring van drie jaar.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Uw luxueuze superjacht huren in Nederland

Bedenkt u zich eens hoe heerlijk het zou zijn om een aantal dagen door te brengen op het water in een luxueuze jacht. Wanneer u bij ons een superjacht huurt leert u Nederland op een nieuwe manier kennen; vanaf het water. Omringd door rust, ruimte en natuur hoeft u zich nergens zorgen om te maken. De jachten van ons bootverhuurbedrijf zijn stuk voor stuk uitgerust met comfortabele bedden, een keuken, badkamer en veel zitruimte.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Twijfel niet langer en leg uw volgende vaarvakantie vast in ons boekingssysteem

Heeft u al een keuze kunnen maken welke superjacht uit ons aanbod u wilt huren voor uw vakantie op het water in Nederland? U legt uw vakantie eenvoudig vast door een boeking te maken in ons reserveringssysteem. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag. Stuur ons een bericht via het contactformulier. Ook kunt u kunt ons telefonisch bereiken op 0348 – 451 803 of stuur ons een e-mail op info@bluewaveyachting.nl.