• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Bent u toe aan een vaarvakantie door Nederland? U bent bij Bootverhuur Blue Wave Yachting in goede handen voor een onbezorgde vakantie op het water. Tijdens een vaarvakantie door Nederland is het heerlijk genieten van de ruimte op het water en rust die de natuur te bieden heeft. Bij onze bootverhuur kunt u eenvoudig een Linssen jacht voor uw vakantie huren. Onze motorboten liggen altijd klaar voor gebruik en vergen geen onderhoud, stallingskosten of kluswerk. Het is enkel een kwestie van varen en genieten van de rust. Of u nu een boot zoekt voor uw vakantie met twee personen, met het hele gezin van het water wil genieten of met een groep vrienden; voor iedere vakantie is een Linssen motorjacht te huren en heeft Bootverhuur Blue Wave Yachting een boot in het aanbod.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Nederland verkennen tijdens een luxe vaarvakantie

Tijdens een vaarvakantie met luxe jacht leert u Nederland op een geheel nieuwe manier kennen, namelijk vanaf het water. Zo kunt u bijvoorbeeld op vaarvakantie door de Zuid-Hollandse plassen, of verken het Groene Hart vanaf het water. U kunt natuurlijk ook een Linssen boot voor een vakantie huren waarbij u verschillende steden of dorpen gaat bezoeken door de boot aan te leggen in een haven. Verveling zal er niet snel bij zijn tijdens een vaarvakantie door Nederland: neem een duik in het water, organiseer een picknick aan het water of meer de boot aan en ga een stuk wandelen in een natuurgebied. Onze bootverhuur locatie ligt in midden-Nederland, vlak bij het Groene Hart, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en natuur tijdens uw vakantie op uw gehuurde Linssen jacht.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

De perfecte jacht voor uw vaarvakantie

Wanneer u op zoek bent naar een locatie met bootverhuur voor uw vakantie, bent u bij Blue Wave Yachting aan het juiste adres. Onze Linssen boten zijn perfect voor uw vakantie en gemakkelijk online te huren. Neem een kijkje in ons aanbod en bekijk welke Linssen jacht u wilt huren voor uw vakantie met uw gezelschap. Mocht u meer informatie willen of eventuele vragen hebben, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan eenvoudig via het contactformulier. Met vragen over het huren van een jacht voor uw vakantie kunt u onze bootverhuur ook via e-mail bereiken op info@bluewaveyachting.nl. Wij staan u ook graag telefonisch te woord via: 0348 – 451 803.