• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Bent u toe aan een vakantie en wilt u eens wat anders dan normaal? Boek dan een vaarvakantie op een luxe jacht. Met het huren van een luxe jacht voor uw vakantie combineert u luxe en comfort, met avontuur en genot. Welke luxe mag u verwachten? Al onze nieuwe luxe Linssen motorjachten zijn uitgerust met een complete keuken, slaapkamer met comfortabele bedden en uitgebreide sanitaire voorzieningen. Een vaarvakantie op een van onze boten staat garant voor zorgeloos genieten.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Onbezorgd genieten van uw vakantie op een luxe jacht

Laat de stress en drukte van alledag achter op de kade van onze haven in IJsselstein en beleef het gemoedelijke leven op de prachtige wateren die Nederland te bieden heeft. Ontdek bijvoorbeeld het Groene Hart met uw jacht en ervaar de rust en ruimte van de natuur. Of kies voor een actievere vakantie en bezoek de pittoreske dorpjes die langs de oevers te vinden zijn. Meer uw jacht aan in een haven en geniet van een drankje op een terras.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Boek uw welverdiende vaarvakantie eenvoudig online

Heeft u al een luxe jacht op het oog, die perfect is voor uw volgende vaarvakantie? Bekijk de beschikbare data in het boekingssysteem en leg uw reservering eenvoudig vast. Heeft u vragen of wilt u advies? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons een e-mail sturen op info@bluewaveyachting.nl. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken op 0348 – 451 803.