• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Bent u toe aan een rust, ruimte en natuur tijdens uw vaarvakantie? Dan is het een rondvaart door het Groene Hart een uitstekende keuze. Dit prachtige natuurgebied in midden-Nederland wordt omringd door grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, echter merkt u daar op het water, midden in de natuur, helemaal niets van. Een vaarvakantie in het Groene Hart staat garant voor een unieke beleving waar u helemaal tot rust komt. U waant zich over grote meren, langs historische molens en idyllische dorpjes.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Kies voor een vaarvakantie in het Groene Hart en ervaar de rust van de natuur

Ieder vaargebied in het Groene Hart heeft zijn eigen charme en mogelijkheden. De talloze verschillende plassen, zoals de Vinkeveense- of de Loosdrechtse plassen, hebben allemaal een eigen karakter. Wanneer u ervoor kiest om een boot te huren voor uw vaarvakantie door het Groene Hart, zult u zich zeker niet vervelen. Het Groene Hart heeft namelijk een uitstekend vaarnetwerk. U kunt vele steden, pittoreske dorpjes en andere bezienswaardigheden per boot bereiken. Leg de boot aan in een haven en geniet van het plaatselijke recreatieve aanbod.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland?
Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Bekijk de mogelijkheden voor uw vaarvakantie

Wij bieden met ons bootverhuurbedrijf garantie op een zorgeloze vaarvakantie door het Groene Hart. Bekijk het aanbod aan luxe jachten en leg eenvoudig uw reservering vast in ons boekingssysteem. Heeft u vragen over het aanbod, het maken van een reservering of iets anders? Wij beantwoorden graag uw vragen. Stuur ons een e-mail info@bluewaveyachting.nl of bel ons op 0348 – 451 803.