• Luxueuze motorjachten

  • Huren zonder vaarbewijs

  • Gloednieuwe boten

Bent u toe aan een paar dagen rust? Met een vaarvakantie op de Zuid-Hollandse Plassen in één van onze luxe motorjachten hoeft u even helemaal niets. Geniet van een zorgeloze tijd op het water in een van onze luxe jachten, met alles aan boord wat u nodig heeft. Zo zijn alle boten voorzien van een compleet uitgeruste keuken, badkamer en slaap- en zitgedeelte.

Bekijk onze jachten
jacht huren linssen
lizzy motorjacht

Even helemaal niets tijdens een vaarvakantie op de Zuid-Hollandse Plassen

Kiest u voor een vaarvakantie, dan zijn de Zuid-Hollandse Plassen perfect om te bezoeken. Het watergebied bestaat uit verschillende aaneengesloten plassen, waaronder de Vinkeveense Plassen en het Braassemermeer. Bent u de drukke stad even beu, dan vormen de Zuid-Hollandse Plassen in het Groene Hart van Nederland een ideale locatie om uzelf tijdens een vaarvakantie even terug te trekken.

Wilt u op vaarvakantie door Nederland? Bekijk dan nu snel een van onze jachten

Bekijk onze jachten

Reserveer uw gewenste jacht online

We hebben bij Blue Wave Yachting verschillende luxe jachten beschikbaar, die u een zorgeloze vaarvakantie op de Zuid-Hollandse Plassen zullen bezorgen. Voor onze jachten is geen vaarbewijs vereist, echter vragen wij wel een vaarervaring vereist van minimaal drie jaar. Voordat u vertrekt vanuit onze haven in IJsselstein krijgt u nog een duidelijke instructie zodat u goed voorbereid aan uw vaarvakantie op de Zuid-Hollandse Plassen kunt beginnen. Reserveer eenvoudig uw gewenste jacht online of neem contact met ons op voor de mogelijkheden door ons een mail te sturen op info@bluewaveyachting.nl of bel ons 0348 – 451 803.